De Partners

Chezz Partners is het verrrassende en sprankelende effect van synergie Ir. Peter Adema (1958) en Ing. Andre Jansen MBA (1964). Samen brengen zij meer dan veertig jaar ondernemerservaring mee, vooral in MKB-bedrijven met een industrieel karakter. Samen vormen zij het geheel dat meer is dan de som der delen.

Peter: ,,Het is een uitdaging om voor technisch georienteerde bedrijven een goede strategie te bedenken, om vervolgens de keuzes organisatorisch, juridisch en financieel te borgen.”

Andre: ,,Mensen maken het verschil. Ik werk graag met MKB-ers. Het geeft me veel voldoening als mensen op de juiste posities binnen onze bedrijven zitten.”

Peter Adema studeerde Technische Bedrijfskunde aan de universiteit in Eindhoven. Vanaf 1991 is hij zelfstandig ondernemer, na een management buy out van een onderdeel van Philips in Breda. Al spoedig volgde een eerste bedrijfsovername en was hij betrokken bij de start van nieuwe bedrijven. In de loop der tijd werd een aantal participaties verkocht hetgeen weer kansen bood voor nieuwe initiatieven.

André Jansen studeerde Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde. Op 20-jarige leeftijd begon hij met een eigen metaalbedrijf. In 2005 haalde hij zijn MBA-titel. André is ondernemer in hart en nieren. In de loop der jaren was hij bij vele bedrijven betrokken als aandeelhouder, directeur en aanjager. De bedrijven hadden een divers karakter, zoals technische toelevering, verkoop en service van productie-machines, kunstzinnige polyurethaan vloeren, machinebouw, e.a.